HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
Home Activitats Cicle documental Cicle de cinema documental en Defensa del Territori

Cicle de cinema documental en Defensa del Territori

Aquest cicle es planteja des del marc de l’actual campanya promoguda per la plataforma Horta és Futur. NO a la ZAL del Port a la Punta, de la qual formen part més de 40 col·lectius i associacions del territori valencià, i que insta la paralització d’aquest pla urbanístic que ha tornat a revisar-se per a executar-se, després de les expropiacions i d’anys d’abandonament, amb diverses sentències que el declaraven nul, i que acabarà per soterrar sota l’asfalt aquesta zona. Es vol aturar aquest pla i repensar col·lectivament el seu futur, inevitablement verd i viu, de connexió amb l’antic llit del riu Túria i el parc natural de l’Albufera.

D’aquesta manera pretenem:

  • Generar una eina per a visibilitzar altres conflictes territorials en diferents parts del món i així establir referents de lluites i resistències.
  • Reflexionar col·lectivament sobre el model territorial desenvolupista hegemònic actual i analitzar les seues causes i conseqüències.
  • Posar al centre les veus, vides i històries de les persones que hi ha darrere de cada decisió urbanística com a part de la nostra memòria col·lectiva.
  • Difondre diferents projectes alternatius que proposen una altra manera d’entendre el model territorial i el seu “desenvolupament”, des d’una perspectiva de necessitats reals i de respecte amb l’entorn i els éssers que hi vivim.

Podeu descarregar la programació en el següent enllaç: programació en PDF

Data

6 febrer, 2018 - 29 març, 2018
Finalitzat

Hora

6:30 pm - 8:00 pm

Lloc

Diversos llocs València
Categoria

Organitzador

Horta és Futur