HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
Home Activitats Consell Alimentari de València Guia local de consum d’aliments de proximitat al terme municipal de València

Guia local de consum d’aliments de proximitat al terme municipal de València

El projecte “Aliments de l’Horta i la mar per a València. Construint un mapa del sistema agroalimentari municipal” està impulsat per la Delegació d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta en col·laboració amb el Consell Alimentari Municipal de València.

La guia local de consum d’aliments de proximitat al terme municipal de València és un dels resultats d’aquest projecte, derivats de l’objectiu 2.

A través d’ella podem consultar de manera fàcil on adquirir als diferents districtes de València, aliments de proximitat a través dels mínims intermediaris possibles o comprant directament a la persona productora, és a dir, a través del que s’anomena canals curts de comercialització.

En aquesta guia, la proximitat fa referència principalment a aquells aliments que es produeixen o elaboren en el territori de l’Horta de València i la mar més pròxima, és per això que principalment trobarem hortalisses, fruites i verdures.

Descarrega-la ací

Data

6 juny, 2022 - 6 juliol, 2022
Finalitzat

Hora

Tot el dia

Lloc

En línia
En línia