HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
Home Activitats Jornada Xarxa de Ciutats per l’Agroecologia: II Assemblea General i jornada “Polítiques alimentàries, ciutat i salut”

Xarxa de Ciutats per l’Agroecologia: II Assemblea General i jornada “Polítiques alimentàries, ciutat i salut”

La Xarxa de Ciutats per l’Agroecologia celebrarà a Saragossa els pròxims 22 i 23 de novembre les seues segones jornades. Després de les jornades celebrades al setembre de 2017 a València amb el títol “Societat civil, alimentació i ciutats sostenibles”, en 2018 les jornades se centraran en la importància dels aspectes de salut en les polítiques alimentàries. Es posarà un especial accent l’els impactes de la inequidad soci-econòmica en la salut alimentària, des d’una perspectiva de Dret a l’Alimentació.

En les jornades es combinaran tallers entorn de temàtiques tècniques relacionades amb polítiques alimentàries urbanes (articulació urbà-rural; protecció dels espais agraris; i centres d’apilament col·lectius); espais oberts per a reunions i networking; microponencias dels projectes que està desenvolupant la societat civil; i visites a iniciatives agroecológicas en la ciutat de Saragossa. L’activitat central serà el debat sobre “Salut i Dret a l’Alimentació”.

Les jornades acolliran, al seu torn, a l’assemblea general de la Xarxa de Ciutats per l’Agroecologia, en la qual s’espera donar un especial impuls a la formalització i estructuració de la Xarxa.

Si vols presentar una proposta de Micro-ponència sobre el projecte que estàs desenvolupant escriu explicant el títol del projecte, l’àmbit territorial i la(s) entitat(és) promotores, a red@ciudadesagroecologicas.eu abans del 15 d’octubre; i envianos el poster, ja maquetat, abans del 12 de novembre. [Punxa ací per a descarregar el document que explica detalladament el procediment per a presentar micro-ponències]

Per a qualsevol dubte, escriu-nos a red@ciudadesagroecologicas.eu

PROGRAMA:

Data

22 - 23 novembre, 2018
Finalitzat

Hora

11:30 am - 8:00 pm

Lloc

Saragossa
Categoria