HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
La Regidoria d’Agricultura posa en valor l’horta durant el Covid-19 amb el documental ‘Renaixem’
15 abril, 2020

La Regidoria d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta amb el suport del Centre d’Innovació Las Naves presentarà el 24 d’abril de 2020 el curt documental ‘Renaixem’. Un treball realitzat per David Segarra i Pepe Ábalos, per a mostrar l’esforç i el coratge de les llauradores i els llauradors de l’horta que treballen per alimentar-nos durant la crisi sanitària del COVIDー19.

Es tracta d’una producció audiovisual que compta amb una banda sonora original per part d’Efrén López, i que ens recorda que comptem amb una eina indispensable: el camp i les persones que el treballen.

‘Renaixem’ és, a més, un documental sobre la perseverança dels Mercats Municipals i les xicotetes tendes que distribuixen aliments frescos als habitants, així com el centre de distribució i abastiment: Mercavalència.

Este curtmetratge pretén, per tant, mostrar històries inspiradores que la gran majoria de la gent desconeix i que moltes vegades no es conten als grans mitjans de comunicació. I d’esta manera recordar a la ciutadania el gran valor que té la nostra horta i els llauradors i les llauradores que continuen esforçant-se cada dia per alimentar-nos.

A les xarxes socials pots vore un fragment del documental.