HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
Publicat treball per a diferenciar la ramaderia extensiva de la industrial
10 octubre, 2017

S’acaba de publicar en la web del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi ambient el treball complet “Estudi sobre situació de la ramaderia extensiva a Espanya” realitzat per la Fundació Entretantos , per a tractar de definir i caracteritzar la ramaderia extensiva a Espanya, treballant sobre oví i caprí. Està en l’apartat dedicat a les jornades: http://www.mapama.gob.es/es/ganaderia/temas/produccion-y-mercados-ganaderos/sectores-ganaderos/ovino-caprino/informacion-del-sector/#para2

I també podeu descarregar el PDF directament punxant en aquest enllaç

Es tracta d’un avanç que creiem va a ser important de cara a diferenciar la ramaderia extensiva i afavorir iniciatives que milloren la seua viabilitat i sostenibilitat. En tot cas, és un primer pas, açò sí amb una bona gambada.

Aprofitem l’ocasió per a transmetre la nostra enhorabona a totes aquelles persones que directa o indirectament heu col·laborat per a traure avant aquest treball (i tota la labor de la Plataforma) i que cada dia recolzeu aquesta labor de tèrmit. I especialment a aquells ramaders i ramaderes que no us afarteu de nosaltres i ens seguiu explicant els vostres secrets i receptes. Tant de bo el resultat final siga favorable per a totes i la ramaderia extensiva trobe el lloc adequat, aquest on la societat reconeix els enormes serveis que li presta el vostre treball i el dels animals que cuideu perquè nosaltres ens alimentem.

Fundación  Entretantos