HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
Home Activitats Convocatòria Banc de Palla d’Arros de l’Albufera. Tardor, 2017

Banc de Palla d’Arros de l’Albufera. Tardor, 2017

Una temporada més, arranquem amb aquesta iniciativa agroecològica, per donar i mostrar solucions de com resoldre problemes ambientals entre totes i sense perdre el temps.

Acció Ecologista Agró, de la mà de l’Aixada com Eixida, facilitarem una nova edició del Banc de Palla d’arròs de l’Albufera, enfront de la inoperativitat d’administracions i d’agricultors de l’arròs, per ficar solucions a la seua gestió de la palla d’arròs com un residu. Nosaltres tornem a dir que la palla és un recurs i que abans de no significar més que problemes (per la contaminació o per la crema) podem treure d’ella un ampli partit, posant en pràctica tants usos com ens heu anat comentant tots i totes les usuàries del Banc de Palla.

Per totes vosaltres i per les vostres petites, però necessàries accions, ens esforcem cada temporada per donar sentit a aquest projecte. Sabem de l’importància de promoure l’agroecologia i la conservació de la natura, i per això apostem per una iniciativa de distribució a projectes agroecològics i conscients de protegir el territori.

Dit això, vos demanem que ens ajudeu a promoure aquesta nova campanya perquè arribe a més petits projectes, a més gent lluitadora i conscient i a més espais transformadors; i traguem del Parc Natural com més palla millor!!

Logística d’aquesta temporada:

Com alguns/es ja sabeu, dependrà en primer ordre de l’oratge. Si tot va bé i el temps ho permet, empacarem les bales el dissabte 4 de Novembre, a Sollana-Benifaió. A totes les persones que confirmeu, omplint el qüestionari que trobareu en l’enllaç més avall, vos enviarem la ubicació del camp, uns dies abans. Aprofiteu per venir a recollir-les al camp, per conèixer-nos i contar-vos els vostres projectes i gaudir d’una acció col·lectiva en l’Albufera. La bala de palla tindrà un cost d’un euro.

Si no podeu eixe dia, deveu indicar-ho en la comanda, i vos passarem el contacte del nostre empacador, José Lluís. Ell farà l’emmagatzematge a Benifaió on podreu quedar per recollir-les. També ofereix el servei de transport quan les comandes siguen grans. La bala de palla tindrà un cost en relació al servei que vos facilite l’empacador (a concretar amb ell).

Així que vos demanem la vostra confirmació i el vostre ajut, emplenant este formulari, i difonent-lo entre els vostres contactes.
https://goo.gl/forms/BAfHpGiepvwEJQk53

Qualsevol aclariment, Lucía: 660352686

Atentament, l’equip del Banc de Palla de l’Albufera

Data

4 novembre, 2017
Finalitzat

Hora

10:00 am

Lloc

Sollana-Benifaió
Categoria

Organitzador

Ecologista Agró, Aixada com Eixida