Hortalimentació València

HortalimentacióVLC és una iniciativa del Consell Agrari de València i el Consell Alimentari de València que s’ha concebut amb l’objectiu de convertir-se en la plataforma de referència per a la difusió de les activitats i notícies del món de l’agricultura i l’alimentació en el nostra entorn. HortalimentacióVLC vol ser el mitjà on confluïsquen les iniciatives i activitats relacionades amb l’agricultura i alimentació de la ciutat, les diferents administracions responsables de la seua gestió i la societat.

Aquesta finestra naix com a suport web, però es projecta amb un recorregut major. HortalimentacióVLC és accessible a ciutadans i visitants a través d’altres suports (Twitter, Facebook, Instagram i una newsletter setmanal), sempre amb el mateix propòsit.

HortalimentacióVLC és també una plataforma de comunicació per a connectar a la ciutadania, als agents socials i a la resta d’administracions amb la Regidoria d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta i amb les seues diferents iniciatives emmarcades en el programa de govern municipal. L’impuls de formes de producció sostenible, el suport a les persones que treballen en la nostra agricultura local, els programes d’agricultura i alimentació propis, la conservació de l’horta i les seues infraestructures o les nostres publicacions són només algunes d’aquestes iniciatives.

Volem ser un instrument útil per a millorar el benestar de totes les persones que viuen a València, promovent l’ús sostenible de la terra i millorant els hàbits alimentaris per a garantir el futur i la salut de les valencianes i els valencians.