HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
Home Activitats Trobada Xarrada Barris i Alimentació

Barris i Alimentació

En el marc del projecte Aliments de l’Horta i la mar per a València, promogut pel Consell Alimentari Municipal (CALM) i la Regidoria d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta, es van identificar iniciatives, botigues i mercats on podem abastir-nos de productes de proximitat als diferents barris de la ciutat.

A partir del projecte, des del grup de treball de Canals Curts de Comercialització del CALM, s’ha volgut donar veu i conéixer més en profunditat algunes d’aquestes iniciatives que fomenten el vincle entre l’alimentació de proximitat i l’escala de barri, a través d’aquestes primeres Trobades sobre Barris i Alimentació.

Al llarg d’octubre i novembre vos emplacem a quatre xarrades on intercanviarem experiències amb iniciatives alimentàries als barris de Russafa, Benimàmet, Cabanyal-Canyamelar i Malilla.

Apunteu-vos les dates!

*Aquestes trobades estan coordinades per l’associació Arrelaires i finançades per la Fundació Mundubat a través de la convocatòria de projectes d’EpD de la Regidoria de Cooperació al Desenvolupament i Migració de l’Ajuntament de València.

Programació

26 d’octubre 19.30 h

Russafa - (C/Literat Azorín, 39, a la seu de la Plataforma per Russafa)
Parlarem de les diferents maneres de consumir de proximitat al barri amb iniciatives i botigues del barri.

28 d’octubre 17.30 h

Benimàmet - (Plaça de Luís Cano)
Anirem a la Festa de la Carabassa, organitzada per la Taula per la Partida, que presentaran la iniciativa, amb berenar i altres activitats!

2 novembre 19 h

Cabanyal-Canyamelar - (C/Sant Pere 37, a l’Escorxador del Cabanyal)
Parlarem de pesca, aqüicultura i patrimoni pesquer amb el projecte Camins de la Pesca, i Clòtxines del Cabanyal.

9 novembre 19 h

Malilla - (Parc Urbà de Malilla, Alqueria dels Peris, al costat dels horts urbans)
Intercanviem experiències amb iniciatives de diferents barris sobre com promoure el consum d’aliments de proximitat des de la gestió comunitària.

Data

26 octubre, 2022 - 9 novembre, 2022
Finalitzat

Hora

7:30 pm - 7:00 pm
Categoria

Organitzador

Associació Arrelaires
Consell Alimentari de València