HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
Home Activitats Consell Alimentari de València Taller Taller per a llauradors, llauradores i xicoteta elaboració per a la posada en funcionament de 4 mercats agroalimentaris de venda directa en la ciutat de València

Taller per a llauradors, llauradores i xicoteta elaboració per a la posada en funcionament de 4 mercats agroalimentaris de venda directa en la ciutat de València

L’Ajuntament de València està treballant en la posada en funcionament de quatre mercats agroalimentaris de venda directa amb la finalitat d’impulsar el comerç de proximitat de l’horta i afavorir una alimentació sostenible i de qualitat.

Amb aquest objectiu des de la regidoria d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta es convoca aquest taller dirigit a llauradors/es, xicoteta elaboració i altres productors/es (oli, mel, ramat, pesca, vi, etc.) del territori valencià interessades a participar d’aquests mercats per tal de presentar la iniciativa i treballar sobre alguns punts de la convocatòria.

El taller serà presencial i tindrà lloc el divendres 14 de maig de 17.00h a 20.30h en Las Naves, (C/ De Joan Verdeguer, 16. 46024 València), amb un aforament limitat.  Per a aquelles persones que no puguen assistir presencialment hi ha opció virtual, sols disponible per a la primera part del taller.

Els objectius del taller són:

  1. Informar a productors/es i xicoteta elaboració del procés de creació de 4 mercats agroalimentaris de venta directa, el cronograma aproximat de la convocatòria i requisits mínims per a l’obtenció de llicències.
  2. Donar a conèixer entre el públic participant els principals aprenentatges d’altres experiències de mercats agroalimentaris de venta directa que s’han dut a terme en altres territoris de l’Estat.
  3. Debatre sobre alguns punts claus de la convocatòria per tal de construir diversos punts de la proposta de convocatòria.

Per a assistir al taller cal inscriure’s primer a través d’aquest formulari:https://docs.google.com/forms/d/1ZJtOHHXBwOF_UxWFtYNn6Vpg7Si7EnlXr3T7B9_URQk/edit

Per a més informació envia’ns un correu a elllibrell@gmail.com

Data

14 maig, 2021
Finalitzat

Hora

5:00 pm - 8:30 pm

Més Info

Inscripció

Lloc

Las Naves
Carrer Joan Verdeguer 16, València

Organitzador

Regidoria d'Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta
Inscripció