HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
Home Activitats Curs Curs ràpid de cultiu ecològic d’horts d’autoconsum

Curs ràpid de cultiu ecològic d’horts d’autoconsum

Sembra en Saó comença la formació dirigida a usuaris d’horts d’autoconsum, educadors encarregats d’horts escolars i en general a qualsevol persona interessada, amb o sense experiència, amb aquest curs ràpid impartit per Paco Morcillo.

Seran 4 intenses hores, un matí (a triar entre dos diumenges diferents del mes d’octubre, dies 4 i 18), en les quals s’abordaran els aspectes clau a l’hora de posar en marxa un hort d’autoconsum: preparació del sòl, sistemes de cultiu, calendari de cultius, planificació, compost, adobs verds, ús d’eines, etc. Es veurà de manera molt pràctica tot el que necessites saber per a millorar la teua experiència hortícola i traure el màxim rendiment a la teua parcel·la.

Tindrà lloc al Camp Sembra, el camp demostratiu que Sembra en Saó té en l’Horta de Godella, en un lloc privilegiat i de molt fàcil accés.

Per motius sanitaris les places estan limitades a només 10 persones. El curs té un preu de 20€, la qual cosa inclou les 4 hores de formació i també accés a material didàctic on-line.

Si estàs interessat o interessada pots contactar en el 605 255 160 o en el correu paco.morcillo@gmail.com.

Data

4 - 18 octubre, 2020
Finalitzat

Hora

8:00 am - 12:00 pm

Lloc

Godella
Categoria