HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
Home Activitats Convocatòria Formació Diàlegs sobre nutrició i sistemes alimentaris sostenibles (simposi)

Diàlegs sobre nutrició i sistemes alimentaris sostenibles (simposi)

Articulat al voltant de TRES DIÀLEGS –l’alimentació i el territori, la governança dels sistemes alimentaris i les polítiques alimentàries i nutricionals a les ciutats–, este simposi pretén ser un espai de treball crític, divers i creatiu en què es construïsquen ponts de comunicació amb els actors que prenen decisions quotidianes i polítiques. El diàleg és més urgent que mai per a garantir el dret a l’alimentació en el marc de l’objectiu 2 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible i la Declaració de Roma sobre la Nutrició de 2014.

Diferents espais –conferències plenàries, panels i tallers al voltant dels tres diàlegs– en què els participants i assistents podran debatre sobre els reptes i les oportunitats d’una alimentació sostenible per als territoris. Un simposi les conclusions i propostes del qual s’aportaran a la cimera anual i trobada d’alcaldes de les ciutats signatàries del Pacte de Milà que tindrà lloc a l’octubre d’enguany mateix.

A més de les activitats que es desplegaran a la Universitat Politècnica de València, també es podrà participar en algunes activitats paral•leles que pretenen acostar-nos al territori i el detall de les quals es podrà conéixer en els pròxims dies.

Lloc: Universitat Politècnica de València – Campus de Vera
Paranimf i Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural)
Camí de Vera, s/n. València, Espanya.

Esdeveniment gratuït. Inscripció del 20 de març al 17 d’abril
Places limitades. S’adjudicaran per rigorós orde d’inscripció

Informació:http://valenciacapitalsostenible.org/es/content/diálogos-sobre-nutrición-y-sistemas-alimentarios-sostenibles-simposio

Inscripció: http://valenciacapitalsostenible.org/content/inscripcion

Contacte: dialogos@valenciacapitalsostenible.org

Data

20 - 21 abril, 2017
Finalitzat

Hora

9:00 am

Lloc

Universitat Politècnica de València

Organitzador

Ajuntament de València, Universitat Politècnica de València, Cátedra Tierra Ciudadana, Fundación Cajamar de la Comunitat Valènciana