HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
Curs en línia d’emprenedoria agroalimentària i agroturístic
27 abril, 2021

La Conselleria d’Agricultura, DR, EC i ET, a través del Servei de Transferència de Tecnologia, ha organitzat un curs en línia, tutoritzat, sobre emprenedoria agroalimentària i agroturístic que donarà principi el 10 de maig, i que en concret tractarà sobre la generació, elaboració, validació i creació de noves idees i models de negoci agroalimentari i agroturístic, estant dirigit tant a nous emprenedors com a aquells que ja tenen un xicotet negoci agroalimentari o agroturístic però que desitgen millorar-lo.

La inscripció començarà a partir de les 00.00 hores del dilluns 26 d’abril. Hi ha només 20 places i hi haurà una preselecció, perquè es volen seleccionar aquells perfils que realment tinguen interés.

Informació: Curs Emprenedoria agroalimentària

Inscripció: https://bit.ly/3nqMTZd

El curs, de 6 setmanes de duració, té un caràcter molt pràctic, culminant l’acció formativa amb la creació real d’una idea i model de negoci, basant-nos en un ‘Lean Canvas’ adaptat al nostre sector, i assistint posteriorment a la finalització del curs a aquell emprenedor que realment vulga constituir una empresa, bé de manera directa a través del Servei de Transferència de Tecnologia, o bé de manera indirecta a través d’altres agents de l’ecosistema emprenedor.