HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
El Consell Agrari de València aposta per l’electrificació en la renovació del seu parc automobilístic
21 gener, 2022

Alejandro Ramon ha detallat que s’han adquirit dos vehicles elèctrics per evitar contribuir a l’escalfament global

El Consell Agrari de València ha adquirit dos vehicles elèctrics per renovar el seu parc automobilístic atenent a uns criteris de sostenibilitat i lluita contra el canvi climàtic. En este sentit el regidor d’Emergència Climàtica i Transició Energètica, així com d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta en l’Ajuntament de València i vicepresident del Consell Agrari, ha explicat que “el nostre compromís és ferm i clar amb la descarbonització i la lluita contra el canvi climàtic”.

El regidor ha destacat que al Consell Agrari de València arribe també esta renovació del seu parc automobilístic “amb vehicles zero emissions que no contribuïsquen a l’escalfament global”. En eixa línia ha explicat que la millor forma de cobrir la necessitat de modernitzar el parc de vehicles del Consell Agrari era apostant per l’electrificació i el respecte al medi ambient.

Els dos nous vehicles, que tindran una autonomia superior als 200 quilòmetres, estaran a disposició del Consell Agrari de València durant els pròxims cinc anys amb tots els gastos inclosos (assegurances, manteniments, etc.) per un import total de 92.114 euros.