HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
La plaça de l’Ajuntament de València s’ompli dels productes de l’horta
27 gener, 2020

La jornada de producció agrícola de proximitat ‘De l’Horta a la Plaça’ apropa un any més els productes de l’horta valenciana a la ciutadania. Aquesta iniciativa de la Regidoria d’Agricultura, Horta i Pobles de l’ajuntament de València, que complia ahir la seua cinquena edició, ha aconseguit la participació de milers de persones. De 10 a 16 hores, la plaça de l’Ajuntament de València ha comptat amb més de 70 expositors que han oferit productes de proximitat, de qualitat i ecològics. A cadascun d’aquests, s’han pogut trobar fruites, verdures, cervesa artesanal, confitures, mel i molt més.

S’hi han instal·lat taules a la plaça perquè els i les assistents gaudisquen de la degustació dels productes in situ. A més, la jornada ha inclòs tallers sobre agricultura i artesania alimentària, música en directe, espectacle de titelles i activitats per part de l’EMT destinades als més xicotets.

Amb aquesta cita es pretén donar a conéixer els projectes agrícoles compromesos amb el desenvolupament local sostenible i fomentar la venda directa.

Organitzat per la Regidoria d’Agricultura, Horta i Pobles de l’ajuntament de València, el Consell Agrari Municipal de València i Proava. i en col·laboració amb la Generalitat Valènciana, l’EMT, Cerai, Mercavalència, Centre d’Artesania de la Comunitat Valènciana, Caecv, Spg Ecollaures, La Dinamo i diversos mercats de proximitat dels barris i pobles de la regió.

Accedeix a la galeria d’imatges.