HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
Espigolada de verdura de temporada
21 octubre, 2021

APROFITA VALÈNCIA, cap a un sistema agroalimentari més just i digne.

Lluitem contra la pèrdua d’aliments a l’Horta de València a l’hora que fomentem la recuperació dels aliments i l’accés a una alimentació saludable a tota la població.

El dimecres 27 d’octubre de 2021, de 10:00h a 13:00h, serem a Massarojos (l’Horta de València) per espigolar un camp de fruites i verdures de temporada. Tot el que recuperem anirà destinat a les entitats socials, amb l’objectiu de donar accés a una alimentació saludable a persones en situació vulnerable.

ESPIGOLAR és recollir, mitjançant acord amb el productor o productora, de fruites i verdures que són descartades del circuit comercial per excedents de producció, descens de vendes o qüestions estètiques.
Ens hi acompanyes?
Busquem voluntaris/es que ens ajuden a recollir fruites i verduresDimecres, 27 d’octubre
10.00-13.00h
Massarojos (Horta Nord)

Es facilitarà compartir vehicle

Inscripcions a: https://forms.office.com/r/8cetARKPJL o voluntariat@espigoladors.com

Què ÉS APROFITA VLC?

Un grup de treball que ha nascut l’abril del 2021 del Consell Alimentari que integra una desena d’entitats socials de la ciutat amb l’objectiu de construir un projecte d’aprofitament alimentari arrelat al territori i de foment del dret a l’alimentació saludable i sostenible a València i l’Horta. S’està estudiant quin model d’espigolament es podria implementar a l’Horta així com la generació de projectes de sensibilització pel global de la ciutadania i d’incidència política per prevenir les pèrdues i el malbaratament alimentari.