HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
II jornades de la Xarxa de Ciutats per l’Agroecologia, Sagarossa, 22 i 23 de novembre de 2018: II Assemblea General i jornada “Polítiques alimentàries, ciutat i salut”
14 setembre, 2018

La Xarxa de Ciutats per l’Agroecologia celebrarà a Saragossa els pròxims 22 i 23 de novembre les seues segones jornades. Després de les jornades celebrades al setembre de 2017 a València amb el títol “Societat civil, alimentació i ciutats sostenibles”, en 2018 les jornades se centraran en la importància dels aspectes de salut en les polítiques alimentàries. Es posarà un especial accent en els impactes de la inequidad soci-econòmica en la salut alimentària, des d’una perspectiva de Dret a l’Alimentació.

En les jornades es combinaran tallers entorn de temàtiques tècniques relacionades amb polítiques alimentàries urbanes (articulació urbà-rural; protecció dels espais agraris; i centres d’apilament col·lectius); espais oberts per a reunions i networking; microponencias dels projectes que està desenvolupant la societat civil; i visites a iniciatives agroecológicas en la ciutat de Saragossa. L’activitat central serà el debat sobre “Salut i Dret a l’Alimentació”.

Les jornades acolliran, al seu torn, a l’assemblea general de la Xarxa de Ciutats per l’Agroecologia, en la qual s’espera donar un especial impuls a la formalització i estructuració de la Xarxa.

Si vols presentar una proposta de Micro-ponència sobre el projecte que estàs desenvolupant escriu explicant el títol del projecte, l’àmbit territorial i la(s) entitat(és) promotores, a red@ciudadesagroecologicas.eu abans del 15 d’octubre; i envianos el poster, ja maquetat, abans del 12 de novembre. [Punxa ací per a descarregar el document que explica detalladament el procediment per a presentar micro-ponències]

Per a qualsevol dubte, escriu-nos a red@ciudadesagroecologicas.eu

PROGRAMA: