HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
El subdelegat del Govern, Juan Carlos Valderrama, i la regidora delegada d’Agricultura, Horta i Pobles de València, Consol Castillo, s’han reunit avui per a analitzar la seguretat en el camp dels Pobles de València.
22 juliol, 2016

El subdelegat del Govern, Juan Carlos Valderrama, i la regidora delegada d’Agricultura, Horta i Pobles de València, Consol Castillo, s’han reunit avui per a analitzar la seguretat en el camp dels Pobles de València. Una reunió en la qual s’ha acordat una major coordinació entre les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat i el Cos de la Policia Local de València.

“Amb la finalitat de poder donar resposta als agricultors i prevenir la delinqüència en el camp, posarem en marxa un Pla conjunt d’actuació per a la prevenció als Pobles de València que vindrà a reforçar les actuacions de seguretat en el medi rural” ha destacat el Subdelegat del Govern.

Amb aquest propòsit es constituirà una taula de treball que estarà formada per totes les entitats i organismes involucrats i en la qual s’establiran les línies estratègiques d’actuació conjuntes, comptant en la mateixa amb el Consell Agrari.