HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
Home Activitats Consell Alimentari de València Curs Formació Online Dret a l’Alimentació i Salut: Propostes d’Acció Innovadores

Dret a l’Alimentació i Salut: Propostes d’Acció Innovadores

Al llarg de 2020 des de Serveis Socials de l’Ajuntament de València s’ha posat en marxa un diagnòstic sobre alimentació sostenible i saludable dirigit a identificar possibles accions que contribuïsquen a millorar l’alimentació dels col·lectius més vulnerables. Aquesta treball s’insereix en l’àmbit del Pla d’Acció 2019-2023 dels Serveis Socials de l’Ajuntament de València.

Al mateix temps, des del Consell Alimentari Municipal, s’ha posat en marxa un curs de formació sobre Dret a l’Alimentació i Salut dirigit a totes les entitats del Consell Alimentari Municipal. Aquest curs s’ha desenvolupat en col·laboració amb la Xarxa de Ciutats per l’Agroecologia.

El pròxim 2 de desembre se celebrarà una jornada online de 16.00 a 20.00 on es presentaran els principals resultats del diagnòstic desenvolupat per Serveis Socials i del curs de Dret a l’Alimentació i Salut impulsant pel Consell Alimentari Municipal.

Al llarg de la jornada online, es treballaran amb les entitats del Consell Alimentari Municipal propostes d’acció pilot dirigides a millorar la situació dels col·lectius més vulnerables en l’àmbit de l’alimentació sostenible i saludable.

La jornada està dirigida a les entitats del Consell Alimentari Municipal que han cursat el curs de Dret a l’Alimentació del Consell Alimentari.  Si encara no t’has inscrit, recorda que pots fer-ho, enviant un correu a la següent adreça:  info@tresesmes.com 

Data

2 desembre, 2020
Finalitzat

Hora

4:00 pm - 8:00 pm

Lloc

València

Organitzador

Consell Alimentari de València