HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
Home Activitats Jornada JORNADA DE EMPRENDIMIENTO AGROALIMENTARI

JORNADA DE EMPRENDIMIENTO AGROALIMENTARI

JORNADA DE EMPRENDIMIENTO AGROALIMENTARI

L’Organització Valènciana d’Agricultors (AVA), la Asociación Profesional de Flores, Plantas y Tecnología Hortícola de la Comunidad Valènciana (Asfplant) i la Consellería de Agricultura han organitzat una jornada tècnica sobre emprendimiento agroalimentari.

La jornada tindrà lloc el pròxim 25 d’octubre en la Seu AVA -Asfplant (C/ Guillem de Castro, 79. 46008- València), de 16:30 a 19:30 hores.

El principal objectiu de la jornada és conèixer l’activitat d’emprenedors i empresaris del sector agroalimentari.

Per açò, cinc emprenedors valencians de diferents sectors (productes ecològics, artesans, productes en fresc…) exposaran les claus de l’èxit de les seues empreses agroalimentàries

Els ponents exposaran la seua experiència en diferents negocis i la seua visió sobre present i futur de la seua activitat empresarial.

Si eres emprenedor i/o empresari, no deixes d’apuntar-te a aquesta interessant jornada que segur aportarà fructífers i interessants punts de vista sobre el concepte de emprendimiento agroalimentari.

Pots apuntar-te a la jornada en el següent enllaç.

programa

dimecres 25/10/17

16:30 a 18:15:  Presentació i exposició per part de 5 emprenedors valencians de les claus de l’èxit de les seues empreses agroalimentàries – Claudia Bosi, de l’empresa TARONGINA, de Piles, dedicada a l’elaboració de transformats i productes gastronòmics l’ingredient principal dels quals són els cítrics valencians. – Jesús Calabuig, de l’empresa GRANJA EL PARRAL, de Barxeta, dedicada a l’elaboració de formatges artesanals, i reconeguda amb diversos premis de emprendeduría agroalimentària. – Miquel Minguet, de l’empresa HORTAVIVA, de Meliana, pioners en Agroecoturismo i a donar visibilitat i potenciar els valors de l’Horta, més enllà de la producció agrícola. – Julio Quilis, de l’empresa SAIFRESC, de Catarroja, dedicada a la producció d’hortícoles ecològiques i capdavanteres en el sector ecològic en la distribució de proximitat sense intermediaris. – Isabel Reig, de l’empresa ORIGINAL CV PRODUCTES VALENCIANS, de València, especialitzada en la comercialització de productes agroalimentaris exclusivament valencians i en la difusió de la cultura associada als mateixos.

18:15 a 19:30: Taula redona, amb la participació dels emprenedors i els assistents. Moderador: Juan José Lliso, Tècnic d’Investigació i Desenvolupament. Esp. en comercialització agroalimentària. Servei de Transferència i Tecnologia. Estació Experimental Agrària de Vila-real. Conselleria d’Agricultura, DT., CC i Dr

Data

25 octubre, 2017
Finalitzat

Hora

4:30 pm - 7:30 pm

Lloc

Sede AVA -Asfplant
Categoria