HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
Home Activitats Jornada Jornades Autonòmiques sobre alimentació responsable

Jornades Autonòmiques sobre alimentació responsable

Des de Adicae estem desenvolupant durant enguany diverses activitats relacionades amb l’alimentació, en pro d’una major informació al consumidor i millora del sistema alimentari feia la sostenibilitat del mateix.

Per açò, dilluns que ve 30 d’octubre celebrem una jornada en la qual tractarem les alternatives que tenim a l’actual sistema en el qual coneixerem iniciatives de consum de productes de proximitat; així com altres maneres de producció i reciclatge més respectuosos amb el medi ambient.

El programa és el següent:

  • 10:00h- Acreditació i recepció d’assistents
  • 10:15h- Presentació i acte d’obertura
  • 10:30- Consum responsable i alternatives de consum local:Alternatives conscients al model actual. Intervenen:D. Manuel Alcayde Ulpiano. Enginyer Agrònom i tècnic de COAGCV (Confederació d’agricultors i ramaders de la Comunitat Valènciana.Sra. Ángels Hernández, responsable de comunicació de Mercavalencia. Sra. Lucía Buj. Tècnic de comunicació de Mans Unides.Presenta i modera: Sra. Lorena García, Secretària General de Adicae CV
  • 11:30 Pausa Cafè.
  • 12:00- Reducció de deixalles i desaprofitaments. Per una ciutat sostenible: experiències presents i futures en la manera de producció i reciclatge. Intervenen:Sra. Mayca Bernardo. Membre Cicloplast.Sra. Sonia Poveda. Enginyera Superior de Montes. Especialista de Gestió Local i Autonòmica de Ecoembes a la Comunitat Valènciana. Sra. Lola Vicente. Enginyera agrònoma. Tècnica d’Educació per al Desenvolupament en CERAI Presenta i modera: D. Ángel Lorenzo Polo, Secretari de Adicae CV
  • 13:00- Presentació de l’exposició “La Tira de Comptar. Els actors de l´agricultura de proximitat”
  • 13:30- Clausura de la jornada.

T’adjuntem el cartell de la jornada, el qual pots difondre entre els teus contactes als quals pot resultar-li interessant, l’entrada és lliure.
La inscripció per a reservar plaça pot confirmar-se per mail a comunidadvalenciana@adicae.net o bé per telèfon en el 963540101.

Data

30 octubre, 2017
Finalitzat

Hora

10:00 am - 10:00 am

Lloc

Centro de Artesanía de la Comunidad de València
Categoria

Organitzador

ADICAE