HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
XII Congrés Citrícola de l’Horta Sud
25 octubre, 2019

El pròxim 29 d’octubre de 2019 es celebra el XII Congrés Citrícola de l’Horta Sud. Tindrà lloc a les 08:30 hores, al Saló d’Actes de la Casa de la Cultura de l’Ajuntament de Picassent (C/ Jaume I, 15).

Aquets esdeveniment, organitzat pel Grup Cooperatiu Cajamar i l’Ajuntament de Picassent, amb la col·laboració de l’IVIA, Bayer i Fede, s’ha convertit en una cita de referència per a l’agricultura valenciana.  En aquesta edició del congrés, s’abordaran diversos temes d’interès per a la citricultura actual. D’una banda, en una primera sessió, es tractarà el diagnòstic de possibles causes de la crisi citrícola. Per altra banda, es dedicarà una segona sessió a analitzar les noves tècniques i la mecanització de la producció.

L’esdeveniment s’emmarca dins del programa de formació finançat per la Conselleria d´Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural – UE.

L’assistència a l’acte, de totes aquelles persones interessades, ha de notificar-se omplint un formulari en línia i adjuntant la documentació necessària (DNI i document que justifique la vinculació amb el sector agroalimentari) a aquest correu.