HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
Proposta agrària per als pressupostos participatius
31 octubre, 2019

La campanya de pressupostos participatius de l’Ajuntament de València compta amb propostes molt importants i necessàries. Entre elles, la Instal·lació d’equipaments de recursos agraris (ERA) en València”. L’horta de València és un ecosistema d’alt valor productiu i estratègic que històricament ha proveït la ciutat d’aliments de proximitat. No obstant això, necessita una inversió en material que s’adapte cap a un sistema alimentari local més sostenible i just. Més concretament, este projecte fa referència a “Generar infraestructures i procediments per a la gestió correcta dels residus i altres servicis vinculats a l’agricultura amb una visió d’economia circular”.

A més dels servicis de suport a l’activitat agrària, els nous equipaments poden oferir també servicis de formació pràctica, acompanyament i transferència de bones pràctiques.

Fins al 6 de novembre, totes aquelles persones que vulguen donar el seu suport a aquesta proposta, podran fer-ho telemàticament registrant-se a la pàgina de la campanya “DecidimVLC” i, seguidament, accedint a la pàgina del projecte en qüestió.

Una vegada finalitzada esta primera fase, es durà a terme un procés d’estudi de viabilitat jurídica, tècnica i pressupostària de les propostes que han passat els mínims suports exigibles. Aquesta segona part s’allargarà fins el 4 de desembre i, seguidament, s’obrirà el termini per a votar del 5 al 22 de desembre de 2019.