HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
El Consell Agrari i el Consell Alimentari estrenen nou web per donar més visibilitat al món agroalimentari
21 febrer, 2022

Alejandro Ramon ha destacat el naixement d’un nou portal que serà referent del sector agroalimentari de la ciutat i de l’Horta

El Consell Agrari de València i el Consell Alimentari de València unixen forces amb un nou web que centralitza totes les notícies i l’agenda del món agroalimentari valencià. El web hortalimentaciovlc.org naix “amb l’objectiu de donar més veu i més visibilitat al sector”. El regidor d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta, Alejandro Ramon, ha destacat la importància d’este nou portal “que serà l’encarregat de ser el punt de referència del sector agroalimentari de la ciutat i del conjunt de l’Horta, recollint totes les notícies, activitats, propostes i iniciatives que es generen”.

Amb este nou web es pretén crear “un canal àgil i fluid on els professionals del sector, així com el públic en general, troben tota la informació útil i necessària de forma ràpida i ordenada”. Alhora, els perfils del Consell Agrari de València en les xarxes socials Twitter, Facebook i Instagram es convertixen, amb la posada en marxa del nou web, en els canals de difusió dels seus continguts en les xarxes socials.

Altrament, seguint amb la línia de renovació de la imatge del Consell Agrari de València, la institució aprofita este nou recurs tecnològic per adaptar el seu web a la nova identitat gràfica. La claredat, la facilitat d’accés a la informació i el rigor en els continguts són premisses bàsiques que han guiat esta renovació. A més, el nou web estarà enfocat a donar major visibilitat i accessibilitat als servicis del Consell Agrari de València.

El regidor ha defensat que “horta és salut, rebost i futur i iniciatives com esta ajuden a incrementar la visibilitat del sector”.