HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
El Consell Agrari ofereix un servei d’acompanyament per als llauradors interessats en els mercats no sedentaris
28 setembre, 2022

El termini per a la presentació de propostes per als Mercats de Venda Directa s’ha ampliat fins al 18 d’octubre

L’obertura de mercats no sedentaris de venda directa és una oportunitat perquè molts llauradors puguen aconseguir un preu just per als seus productes. Ara, aquests hauran de lidiar amb les normatives legals i sanitàries, que no sempre són senzilles.

«Quin tipus de productes es poden vendre en aquests mercats?», «Quina documentació cal aportar?», «Cal signatura electrònica per fer els tràmits?». Aquestes, entre altres, són algunes de les preguntes més freqüents que es fan aquelles persones interessades en una parada en un dels quatre mercats de venda directa que l’Ajuntament de València obrirà al municipi.

El fet que siguen mercats no sedentaris i de venda directa no els exclou de complir els requisits sanitaris i altres normatives. Una burocràcia que sovint pot ser pesada o complexa. Per açò, des del Consell Agrari s’ha obert un servei d’assessorament personalitzat, que permet resoldre dubtes o, en cas que soga necessari, obtenir un acompanyament a l’hora de preparar tota la documentació imprescindible per aconseguir la parada.

Es poden fer consultes o demanar cita per correu electrònic (agroecologia@valencia.es) o als telèfons: 962 085 206 i 688 90 45 08.