HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
La Mostra Proava 2020 es trasllada a casa
15 abril, 2020

La Mostra Proava 2020 presenta este any un nou format per culpa de la situació actual provocada per la crisi sanitària. Amb el lema #MostraProavaEnCasa, Proava aproparà als ciutadans i ciutadanes, del 16 al 20 d’abril, els productors i productores de la Comunitat Valènciana a través de la pàgina web i les xarxes socials. A esta primera es podrà trobar un llistat de les empreses del sector agroalimentari dins de cada categoria: ecològics, artesania alimentària, vins, caves i licors.

Cada matí s’anunciarà el programa d’activitats i productors i productores que es donaran a conéixer a través de les xarxes socials. A més, al canal de YouTube de Proava es podran trobar diferents vídeos sobre la Mostra, com per exemple, receptes.

Conjuntament amb la Mostra Proava 2020, es desenvoluparan dues accions més:

– El llançament i creació d’una nova web basada en la promoció i millora dels canals de venda en línia per a productors de la Comunitat Valènciana. Una plataforma que aglutine al sector agroalimentari de la Comunitat Valènciana perquè el consumidor conega i compre sense moure’s de casa els productes de qualitat, així com perquè puga gaudir-los durant tot l’any.

– La creació de l’HORA PROAVA, a les 20.30 h, amb els productors i productores de la Mostra, a través de les  xarxes socials, tots els dies després dels aplaudiments al balcó.

Estes accions suposaran una nova eina per a la millora de la promoció del sector agroalimentari valencià. Un projecte útil per a tots els productors i productores que desitgen donar-se a conéixer i per a facilitar la compra per part del consumidor o consumidora en general.

A més, per a potenciar el consum, totes aquelles persones que compren productes de la Comunitat Valènciana des de la seua casa i els compartisquen amb una foto a través de les xarxes socials, se’ls  oferirà una visita guiada gratuïta al Celler amb tast o/i un descompte en l’entrada per al pròxim esdeveniment.