HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
Una campanya europea per a fomentar la compra pública d’aliments
20 juliol, 2023

La campanya ‘Buy Better Food’ posa en marxa un concurs sobre “històries del menjar públic” en el qual es podrà guanyar, per exemple, una classe de cuina o un val per a aliments ecològics per valor de 250 euros

Fins al 23 de juliol es pot participar en la campanya de sensibilització ‘Buy Better Food’, de la qual forma part el Consell Agrari de València, per a promoure l’adopció de normes de compra pública d’aliments que siguen sostenibles per al medi ambient, els consumidors i els treballadors. La campanya demana que es proporcionen aliments saludables als ciutadans europeus en llocs públics com a escoles, hospitals i residències d’ancians.
Així, la campanya ha posat en marxa un concurs sobre “històries del menjar públic” en el qual es podrà guanyar, per exemple, una classe de cuina o un val per a aliments frescos ecològics per valor de 250 euros. Els guanyadors seran seleccionats per un jurat de la Ciutat de Bremen.

Per a participar hi ha que publicar un post o una story en anglès en Instagram o Linkedin, etiquetar a @BuyBetterFood i afegir #canteenfood. Es pot utilitzar el format que vulgues per a contar la teua història positiva sobre menjars sostenibles. Per exemple, es poden contar anècdotes sobre els moments de descans amb els amics, un record personal de quan fem un menjar de manera sostenible, un plat específic o qualsevol cosa relacionada amb el tema.