HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
Torna “De L’horta a la plaça”, mercat de producció agrícola de proximitat
21 gener, 2019

El diumenge 27 de gener se celebra la quarta edició de “De l’horta a la plaça” en la plaça de l’ajuntament de València, que acosta a la ciutadania valenciana projectes agrícoles de proximitat, venda directa, i compromesos amb el desenvolupament local sostenible.

L’esdeveniment és una mostra de la diversitat d’activitats econòmiques i socials que tenen base en l’Horta de la ciutat de València i la seua àrea d’influència. Comptarem amb parades de producte agrícola fresc i elaborat així com material artesà relacionat i espai pel consum in situ i degustació. El producte és exposat o venut directament pel productor/a i compta amb característiques de qualitat ambiental o social avalada.

A més durant tota la jornada hi haurà diferents activitats d’animació infantil, actuacions musicals, exposicions, tallers i difusió d’entitats i projectes relacionats amb els mercats de proximitat que existeixen a la ciutat, la pesca, l’agroecologia i la sobirania alimentària.

Organitzat per la Regidoria d’Agricultura, Horta i Pobles de l’ajuntament de València i el Consell Agrari Municipal de València, i coordinat per la Fundació Mundubat i Reas – Xarxa d’economia alternativa i solidària del País Valencià-, compta amb la col·laboració de l’EMT, Cerai, Sav, Mercavalencia, Tires de Comptar, Proava, Caecv, Spg Ecollaures, La Dinamo i diversos mercats de proximitat dels barris i pobles de la regió.