HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
Curs de Truficultura a Vilafranca
11 març, 2019

Curs de Truficultura està impartit per Luz Cocina Romero, enginyera agrònoma per la Universitat Politècnica de València i professora de formació professional de la branca de forestals en l’IES Alt Palància de Sogorb (Castelló). Llum porta exercint com a docent deu anys i imparteix les assignatures de producció de planta en vivers forestals i d’aprofitaments forestals. En elles s’inclouen els continguts de producció de planta micorrizada, truficultura i gestió de l’aprofitament micològic.

Ja específicament parlant de truficultura i identificació de micorrizes, s’ha format en diversos dels principals centres d’investigació espanyols. A més, manté un contacte continu amb els principals investigadors del sector on Espanya té dels millors especialistes en truficultura del món. D’aquesta manera, roman en constant actualització sobre els avanços en maneig de plantacions, vivers i identificació de micorrizes, a més de realitzar totes les visites necessàries per a mantenir-se informada sobre els resultats d’investigacions i les novetats tècniques.

Durant els últims catorze anys s’ha estat especialitzant en producció de planta en vivers, gestió micològica i truficultura. Ha assistit a nombrosos cursos i congressos especialitzats i ha visitat els principals vivers espanyols, belgues i austríacs. També assessora a diversos vivers i professionals del sector. Finalment, també ha impartit cursos especialitzats de viverística i publicat textos docents i investigacions en aquests camps.

Dades del Curs de Truficultura:

Lloc: Casa Social, Av. Llosar, 21, Vilafranca.
Data: Dissabte, 16 de març
Horari: 9.30 a 14.00h.
Inscripcions: Ajuntament de Vilafranca, 964 441 004, 8.00 a 15.00h.
Organitza: Ajuntament de Vilafranca
Preu: 20€

Curso de truficultura Camv. Consell Agrari Municipal València. Ayuntamiento Villafranca.