HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
Home Activitats Jornada Els sistemes alimentaris de les ciutats-regió: una mirada agroecològica

Els sistemes alimentaris de les ciutats-regió: una mirada agroecològica

L’agroecologia promou la sostenibilitat dels sistemes alimentaris, i posa l’accent en la seva relocalització. El consum alimentari, que es concentra a les àrees urbanes, determina les formes i llocs de producció i distribució d’aliments, així com els impactes socials i ecològics que aquestes formes generen.
La reconstrucció, des d’una perspectiva de sostenibilitat, dels sistemes alimentaris de les grans conurbacions requereix ampliar l’escala d’anàlisi, i incloure els territoris dels que aquestes conurbacions es proveeixen. La mirada dels sistemes alimentaris de les ciutat-regió planteja, no obstant, reptes administratius, polítics, territorials i bio-físics.

En aquesta jornada analitzarem aquestes dificultats en els processos que s’estan engegant a la ciutat-regió de Barcelona, així com en altres territoris; i tractarem d’identificar eines per a la seva superació.

Aquesta jornada tècnica es realitzarà en el marc de la IV Edició del Postgrau en Dinamització Local Agroecològica (gener – juny 2018, UAB), i va adreçada a tècnics d’institucions i entitats que treballen en els àmbits agroalimentari i del desenvolupament local.

Lloc de realització:

Casal de Barri Pou de la Figuera Carrer de Sant Pere Més Baix, 70 08003 – BARCELONA

Inscripciones:

La jornada es gratuita pero es necesario inscribirse previamente a través de: https://goo.gl/forms/t2Iu3nGryH5kw0ll2 . Contacte: Sra. Ariadna Pomar León
Tel: 665 123 889 – A/e: ariadna@arrandeterra.org

También puede inscribirse a través del servicio de Preinscripciones en jornadas del PATT del portal RuralCat: http://ruralcat.gencat.cat/preinscripcionspatt

Organiza:
Diplomatura de Postgrau en Dinamització Local Agroecològica (IGOP-ICTA/UAB). http://dlae.cat

Col·labora:
A raíz de Tierra. Herramientas para la Dinamización Local Agroecológica. http://arrandeterra.org

Data

9 novembre, 2017
Finalitzat

Hora

4:00 pm

Lloc

Casal de Barri Pou de la Figuera
Categoria

Organitzador

Ariadna Pomar León