HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
Home Activitats Consell Alimentari de València Curs Formació Estratègies i eines per a millorar la rendibilitat dels nostres circuits de proximitat: venda directa i canals curts de comercialització

Estratègies i eines per a millorar la rendibilitat dels nostres circuits de proximitat: venda directa i canals curts de comercialització

Curs destinat a productors i productores que venen o pretenen vendre els seus productes en circuits de proximitat

Els circuits curts de proximitat es presenten com una important alternativa a la venda dels productes alimentaris per part de petits i mitjans productors. No obstant això, i malgrat el major preu de venda, suposen majors costos per un augment de les tasques de preparació dels productes, la seua distribució, gestió administrativa i les relacions amb les persones consumidores. La seua viabilitat i rendibilitat depenen d’emprar les estratègies i eines adequades a aquesta manera de comercialitzar.

Durant el primer dia s’analitzarà les particularitats de la distribució en els circuits curts de proximitat dins de la cadena de valor, els seus avantatges i inconvenients. Analitzarem també les possibles oportunitats que es presenten i una estimació dels costos per a aquests canals. Per a fer-ho tot més concret analitzarem de manera participativa el cas d’aquesta manera de distribució a València.

El segon dia es proposaran una sèrie d’eines organitzatives, empresarials i digitals per a millorar l’eficàcia i l’eficiència en aquests canals a partir dels problemes detectats el dia anterior i veurem com poden aplicar-se en les persones assistents. Finalment, recollirem totes les propostes registrades per a poder continuar treballant per a facilitar el treball en circuits de proximitat.

Data

8 - 9 juliol, 2021
Finalitzat

Hora

4:00 pm - 8:00 pm

Més Info

Inscripció previa

Lloc

Carrer Amadeu de Savoia, 11, 46010 València
Amadeu de Savoia, 11, 46010 València
Inscripció previa