HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
Home Activitats Consell Alimentari de València Online Presentació del projecte “Aliments de l’Horta i la mar per la València. Construint un mapa del sistema agroalimentari municipal”

Presentació del projecte “Aliments de l’Horta i la mar per la València. Construint un mapa del sistema agroalimentari municipal”

Volem convidar-vos a la presentació del projecte “Aliments de l’Horta i la mar per la València. Construint un mapa del sistema agroalimentari municipal”, el pròxim 21 d’abril a les 18 h en format digital.

Aquest projecte està impulsat per la Regidoria d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta en el marc del Consell Alimentari Municipal i té com a objectius principals:

  1. Recopilar i visibilitzar informació disponible al voltant del sistema agroalimentari municipal i altres actius relacionats amb l’àmbit agroalimentari, a través del Geoportal de l’Ajuntament de València.
  2. Elaborar un mapa-guia recursos públic i específic sobre on abastir-nos al municipi de productes de proximitat de l’Horta i la mar a través de canals curts de comercialització i on trobar xarxes comunitàries i de suport alimentari.
  3. Difondre i sensibilitzar sobre el consum d’aquests productes als barris i visibilitzar les persones que els produeixen a l’Horta de València a través de tallers i rutes alimentàries.

En la presentació l’equip coordinador explicarà la importància d’aquests objectius, en què consisteix el projecte amb detall, les seues fases i de quina manera podeu col·laborar amb el mateix.

#ComAlimentaValència
#MapaAgroalimentariValència

Data

21 abril, 2021
Finalitzat

Hora

6:00 pm - 6:00 pm

Més Info

Inscripció
Inscripció