HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
Home Activitats Jornada Transformar aliments, transformar realitats

Transformar aliments, transformar realitats

Jornada D’impuls Dels Obradors Compartits

Els obradors compartits són infraestructures d’àmbit local per a l’elaboració d’aliments que els últims anys estan desenvolupant-se per molts territoris, possibilitant l’inici i consolidació d’iniciatives econòmiques. Aquestes infraestructures permeten l’ocupació de persones, dinamitzant especialment els àmbits rurals i enfortint el teixit econòmic i social local. La seua forma pot ser molt diversa, tant el tipus de productes a elaborar com el tipus de gestió: hi han els impulsats per administracions públiques, els cogestionats amb col·lectius o bé d’altres que són resultat de l’autogestió privada per part d’un grup de persones organitzades.

Aquests tipus d’obradors, que ofereixen un producte de qualitat i diferenciat, han demostrat ser una peça clau en l’articulació i dinamització del sector productiu del territori: la seua força és el treball en xarxa amb les persones proveïdores i amb les consumidores, els mercats locals i el petit comerç. Fins i tot aquests espais poden esdevenir punts d’aprenentatge, formació i innovació cap a una economia cooperativa, social i solidària.

L’1 de desembre hem organitzat una jornada per aprendre dels projectes que ja estan en marxa i treballar per afavorir el seu impuls al País Valencià. Parlarem del seu potencial transformador, dels aspectes tècnics i legals i dels models de gestió. El programa està adreçat a persones treballadores de l’administració, dinamitzadores rurals, persones que treballen per la transformació de l’economia des de l’àmbit social i polític i també elaboradores, productores o persones amb idea de posar en marxa un projecte productiu.

Formulari de inscripció

Data

1 desembre, 2017
Finalitzat

Hora

10:30 am - 8:30 pm

Lloc

Palau Exposició de València
Categoria