HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
Home Activitats Consell Alimentari de València Online Webinari: Repensant l’ajuda alimentària

Webinari: Repensant l’ajuda alimentària

El passat 23 de març es va celebrar el seminari web Desxifrant els fons FEAD i la distribució d’ajuda alimentària, organitzat pel Consell d’Organitzacions Socials (COS) de la Xarxa de Ciutats per l’Agroecologia. Aquest webinari va posar de manifest la necessitat d’abordar la vulnerabilitat alimentària des de la perspectiva del Dret a una alimentació adequada, digna i sostenible, així com el repte de vincular l’ajuda alimentària amb la producció d’aliments local i a petita escala.

Des del Grup de Treball de Dret a l’Alimentació del Consell Alimentari Municipal col·laborem amb el Consell d’Organitzacions Socials (COS) de la Xarxa de Ciutats per l’Agroecologia en l’impuls d’un segon webinari que busca donar visibilitat a experiències inspiradores i bones pràctiques en l’àmbit de l’ajuda alimentària. Experiències que asseguren el Dret a una alimentació adequada per a totes les persones i que contribuïsquen, en la mesura que siga possible, a la transició ecològica i social del sistema alimentària.

Objectius del webinari:

  • Aterrar en propostes pràctiques com es poden desenvolupar actuacions que, lligades a l’ajuda alimentària a persones vulnerabilitzades, garantisquen l’accés a una alimentació sana i sostenible, bé siga des de les institucions, bé des de la comunitat.
  • Visibilitzar accions i propostes estatals i internacionals per a valorar les claus del seu èxit, la seua sostenibilitat i la seua replicabilitat

El webinari està estructurat en dues sessions:

  • 1 de Juny d’11 a 13 hores, dedicada a respostes institucionals a la vulnerabilitat alimentària.
  • 15 de Juny d’11 a 13 hores, centrant-se en respostes comunitàries a la vulnerabilitat alimentària.

Data

1 - 15 juny, 2021
Finalitzat

Hora

11:00 am - 1:00 pm

Més Info

Llegir més
Llegir més