HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
Debat sobre les polítiques agroalimentàries municipals en la UPV
7 maig, 2019
  • El 9 de maig, a les 12.00 hores, en el Saló d’Actes Eduardo Primo Yúfera
  • Amb la participació de tots els grups polítics municipals.
  • El debat s’inclou en els actes programats per la EAMN per a commemorar la festivitat de San Isidro 2019.

L’Escola Tècnica Superior d’EnginyeriaAgronòmica i del Medi Natural (EAMN), pertanyent a la Universitat Politècnica de València (UPV), acull el debat “El Compromís Municipal a Debat: Propostes per a transitar cap a un sistema agroalimentari sostenible”, organitzat per la Càtedra Terra Ciutadana UPV.Aquesta Càtedra, adscrita a la EAMN, ha organitzat aquest debat amb motiu de les pròximes eleccions municipals.

L’Escola ja va organitzar un debat electoral sectorial, amb motiu de les eleccions generals i autonòmiques celebrades a l’abril.Amb aquest tipus d’actes, la EAMN pretén convertir-se en punt de trobada i de debat del sector agroalimentario.

Al debat, que s’inclou en els actes programats per l’Escola per a commemorar San Isidro 2019, participen tots els grups polítics municipals, que posaran de manifest les seues polítiques agroalimentàries per a la pròxima legislatura.

El debat tindrà lloc el 9 de maig, a les 12.00 hores, en el Saló d’Actes Eduardo Primo Yúfera de la EAMN, en l’edifici 3P de la UPV

El debat serà moderat pel periodista de la Ràdio València Cadena SER, Juan Magraner, que també és conductor del programa sobre agroalimentació La Llavor, que emet aquesta cadena els dissabtes, a les 7.00 horas.en el debat participen Consol Castillo de Compromís; Elisa Valía del PSPV; José Mª Bravo de Ciutadans; Mª Ángeles Ramón Llin del PP i Jaime Paulino d’Unides Podemos.

El professor José María García Álvarez-Coque, Director de la Càtedra Terra Ciutadana i professor de la EAMN, considera que aquestes eleccions municipals són importants “perquè a les ciutats veritablement es pot actuar per a millorar la nutrició de les persones, de manera compatible amb la nostra cultura mediterrània i una agricultura sostenible lligada al territori. L’agro-alimentació deu sempre representar un aspecte central de les polítiques municipals”.