HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
Alternatives al malbaratament alimentari. Horitzó 2030
8 maig, 2019

La Cátedra Tierra Ciudadana de l’Universitat Politècnica de València vos convida a participar en el Diàleg de Sabers “Alternatives al desperdici alimentari. Horitzó 2030”.

Reduir el desperdici alimentari és una prioritat global que requereix d’accions concretes per a avançar cap a un sistema agroalimentari sostenible.

Constitueix un repte urgent i multidimensional que ha de ser afrontat combinant estratègies d’investigació, legislatives, de sensibilització, i de suport a projectes innovadors.

Volen establir un espai entre diferents actors i grups d’interés per compartir experiències i aprenentatges, per dialogar i reflexionar al voltant d’alternatives viables.

Desperdicio Alimentario, debate, Consell Agrari Municipal

Si estàs investigant, duent a terme una campanya, desenvolupant una iniciativa innovadora o impulsant una normativa, presenta la teua proposta. Pots fer-ho abans del 20 de Maig 2019 complimentant aquest formulari. La teua proposta pot formar part essencial dels tallers i debats del programa de la Jornada.

El Comité Científic del Diàleg de Sabers comunicarà el llistat de propostes acceptades el 24 de Maig, moment en què també anunciarem el format base per a l’elaboració dels pòsters. Les contribucions formaran part d´una jornada amb personalitats relevants de l´enfocament circular de la cadena alimentària, programa el qual serà publicat en breu.