HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
Carpesa acull la celebració del Dia de l’Horta
19 maig, 2022

La jornada del 27 de maig, organitzada pel Consell Agrari de València, retrà homenatge als llauradors i llauradores exemplars de 2022, a més de concedir l’Alta Distinció del Consell Agrari Municipal a diferents entitats

El Consell Agrari de València celebra el pròxim divendres 27 de maig el Dia de L’Horta a l’Ermita de Sant Roc de Carpesa. L’obertura d’aquesta jornada festiva tindrà lloc a les 19:30 hores amb la benvinguda, que donarà pas a l’homenatge als llauradors i llauradores exemplars de 2022. A la cerimònia participarà Alejandro Ramon, Regidor d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta i Vicepresident del Consell Agrari.
Aquest any, els llauradors i llauradores que han destacat per la seua trajectòria professional són Francisco Arce Ortega (Castellar-l’Oliveral), Juan Ferriol Barrachina (Benicalap), Francisco Roig Aleixandre (El Palmar), Francisco Ortega Rodrigo (Castellar-l’Oliveral), Amparo Rodrigo Legua (Beniferri), José Estellés Chuliá (Benimàmet), Pedro Núñez López (Carpesa), Petra Núñez López (Carpesa), Francisco Navarro Gimeno (El Saler), José Sancanuto Dasí (El Saler), Dolores Soler Marco (El Palmar), Francisco José Navarro Mocholí (Pinedo), Jesús Peris Aleixandre (El Palmar), José Gimeno Soler (Pinedo) i José Navarro Navarro (Pinedo).
A continuació tindrà lloc la concessió d’Alta Distinció del Consell Agrari Municipal, que aquest any ha estat concedit a la Unió de Xicotets Agricultors i Ramaders (UPA-PV, a l’Associació Valenciana d’Agricultors (AVA-ASAJA), a La Unió de Llauradors i Ramaders del País Valencià (La Unió) i a la Coordinadora d’Agricultors i Ramaders de la Comunitat Valenciana (COAG-CV).
Per últim, a les 21:15 hores començarà el sopar i, a les 22:30 hores, actuarà el grup de folk A banda i de la banda Societat Musical Amics de la Música de Benifaraig.