HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
El Consell Agrari de València destaca l’ocupació de més del 95 % de les parcel·les agràries de Sociòpolis
22 setembre, 2022

Alejandro Ramon: “són dades que evidencien l’interés de la ciutadania per produir els seus propis aliments i recuperar el vincle històric amb l’horta”

De les 213 parcel·les d’horts urbans existents en l’entorn de Sociòpolis, en la Torre, el darrer balanç actualitzat d’ocupació del Consell Agrari de València (CAV) indica que només en queden 10 disponibles. Així ho ha anunciat este dimarts el regidor d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta i vicepresident del CAV, Alejandro Ramon, qui ha destacat la “satisfacció per l’interés mostrat per la ciutadania”.

“Eixa gran demanda de parcel·les agràries és un clar reflex de l’interés de la ciutadania per produir els seus propis aliments i per tornar a tindre eixe contacte i eixa vinculació històrica que han tingut els veïns i veïnes de València amb l’horta”, ha destacat el regidor atesa la quasi total ocupació dels horts de Sociópolis, al districte dels Poblats del Sud.

En total, el número de parcel·les existents és de 213, de les quals 203 segons el darrer balanç del CAV estan ja ocupades. Existixen fins a huit convenis subscrits amb diverses entitats i queden una desena de parcel·les disponibles per a aquelles persones i entitats que hi puguen estar interessades.