HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
Llauradors i llauradores exemplars Sant Isidre 2019 – Dia de l’Horta
10 maig, 2019

El Consell Agrari Municipal celebrarà diumenge que ve dia 12 de maig de 2019 a les 11.30h, la festivitat de Sant Isidre. Enguany es durà a terme al Poble de Campanar. L’acte retrà homenatge a agricultors de València que s’han destacat per la seua trajectòria professional i humana, la seua activitat innovadora i la seua vinculació amb l’activitat agrària i amb l’espai veïnal. El lliurament de premis conclourà amb un aperitiu a les 12.30h en la mateixa plaça.

Us presentem els llauradors i llauradores exemplars del 2019. Amb el seu esforç i treball proveeixen aliments i tenen cura de la terra. Moltes gràcies! El proper diumenge, pel Dia de l’Horta, a la Plaça de l’Església de Campanar, es farà l’acte públic de reconeixement. Hi esteu tots convidats.

Llauradors i llauradores exemplars, Sant Isidre:

 

L’acte commemoratiu de l’any passat es va realitzar en Pinedo, i enguany s’ha triat el Poble de Campanar per als actes. Entre altres objectius, es pretén reconéixer públicament les trajectòries d’agricultors exemplars de l’horta de la ciutat. Per això, s’inclouen premis que posen en valor la gent jove que s’ha incorporat al camp sota les premisses de la investigació, la innovació i el cultiu agroecològic; els premis a aquells professionals de major edat que han dedicat tota la seua vida i la seua trajectòria al camp, i que es concedeixen a instàncies dels alcaldes i les alcaldesses dels pobles; i, finalment, també persones proposades per sindicats i organitzacions agràries per la seua forma d’actuar fidels a la terra i a la producció agrícola.