HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
Polítiques Alimentàries
18 novembre, 2019

El Consell de l’Horta i l’Ajuntament de València posen en marxa el curs “Propostes per a la dinamització de l’agroecologia com a motor de canvi econòmic i social en els municipis”. Aquest s’emmarca dins del “Pla de Desenvolupament Agrari” previst per la Llei de l’Horta. En col·laboració amb la FVMP i el CERAI, es proposa aquest curs de formació dirigit al funcionariat dels municipis que formen part del consorci del Consell de l’Horta. L’objectiu d’aquest és que es puga actuar amb una mateixa filosofia d’acció i amb suficient capacitats tècniques.

Es tracta d’una formació que té una durada de 20 hores. El curs es realitzarà a València, més concretament a la Universitat Politècnica de València i al Centre d’Art Vila Eugènia de Godella, els dies 2, 3, 4 i 13 de desembre, de 9:30 a 14:30 hores. La formació està homologada per la FVMP i el IVAP. Els interessats poden realitzar la inscripció al curs sencer o inscriure’s a la segona sessió, on es presentarà el “Pla de Desenvolupament Agrari de l’Horta de València”.

Una vegada feta la inscripció és necessari confirmar l’assistència a través d’aquest correu: piero.carucci@cerai.org, indicant en “assumpte”: Inscripció curs polítiques alimentaries.

Podeu consultar tota la informació ací.