HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
Webinari sobre els mercats agroecològics no sedentaris
2 març, 2022

En esta ocasió el seminari se centrarà bàsicament en la gestió d’esta classe de mercats i en els problemes als quals s’enfronten en moltes ocasions per la falta de recursos humans i la seua complexa organització logística. El webinari, que tindrà lloc el pròxim 10 de març, ha estat organitzat per la Xarxa de Municipis per l’Agroecologia en col·laboració amb el Consell Alimentari Municipal de València.

En la jornada, gratuïta prèvia inscripció, es durà a terme un intercanvi d’experiències entre diferents municipis com Valladolid, Saragossa, Allariz, León i la xarxa de mercats de la Diputació de Barcelona, però a més seran presents moltes altres localitats com València, Godella, Meliana, Còrdova, Rivas-Vaciamadrid i Granollers entre altres.

S’abordaran qüestions com la co-gestió i distribució de competències entre els ajuntaments, els productors i les organitzacions socials. També s’analitzaran les diferents normatives que regulen este tipus de mercats no sedentaris, els problemes als quals cada municipi s’ha enfrontat i en quina mesura s’han pogut superar estes dificultats. L’objectiu de l’anàlisi és garantir la sostenibilitat en el temps d’estos mercats agroecològics no sedentaris, donant resposta així a una necessitat del sector productiu.

La trobada es desenvoluparà de manera telemàtica el pròxim 10 de març d’11 h a 13 h. L’assistència és gratuïta però la inscripció prèvia obligatòria a través d’este enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8dMyJBfVqAs3k-u6CndNFCptgOyf_EJb5LiYZoAkhP25J8g/viewform