HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
La Xarxa de Municipis per l’Agroecologia premiarà les millors pràctiques en polítiques alimentàries
3 març, 2022

Amb el lema “Ciutats i pobles que alimenten” la Xarxa convoca un total de quatre premis a les millors pràctiques en matèria de polítiques alimentàries locals, un d’ells dedicat específicament a xicotets municipis, menors de 20.000 habitants. La convocatòria, impulsada pel Consell d’Organitzacions Socials de la Xarxa, està dirigida sobretot a les localitats que formen part de la Xarxa, però no sols, perquè un dels premis es concedirà a un municipi que no estiga integrat en l’organització.

L’objectiu d’esta convocatòria és premiar iniciatives consolidades que promoguen l’alimentació sostenible i saludable, que siguen transferibles a altres llocs, que s’hagen dissenyat tenint en compte criteris de governança i participació social i que donen suport a la producció amb un enfocament agroecològic. El termini de presentació de candidatures estarà obert fins al pròxim 6 de maig.

Una vegada tancat el termini, la Secretaria Tècnica de la Xarxa iniciarà els contactes per a conèixer millor les iniciatives que s’han presentat i finalment, els premis es faran públics durant la trobada anual que la Xarxa celebra cada tardor.

Pots accedir al formulari per a participar en els premis a través d’este enllaç.