HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
Ajudes per a projectes desenrotllats dins de les Estratègies de desenrotllament local Participatiu aprovades als GALP a la Comunitat Valènciana
14 agost, 2017
  • Objecte del tràmit

    Sol·licitud d’ajudes per a projectes desenrotllats dins de les Estratègies de desenrotllament local Participatiu aprovades als GALP a la Comunitat Valènciana.

  • Qui pot sol·licitar-ho?Interessats/Sol·licitantsPodran ser beneficiaris les persones físiques o jurídiques, de caràcter públic o privat, que desenrotllen projectes integrats en l’EDLP i que contribuïsquen a aconseguir un o més dels objectius previstos en l’articule 4.1 de l’orde de bases, en l’àmbit territorial del GALP.

    Els GALP podran ser beneficiaris i portar a la pràctica projectes de conformitat amb l’EDLP. Els GALP seran beneficiaris d’ajudes per als gastos de funcionament i animació.

    Podran tindre la condició de beneficiaris les agrupacions de persones físiques que, encara no tenint personalitat jurídica puguen dur a terme els projectes o activitats que motiven la concessió de la subvenció.

Per més informació fer clic ací