HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
Curso Tecnologia Poscosecha de Cítrics i Altres cultius a la Comunitat Valènciana
14 desembre, 2017

El Curs Tecnologia Poscosecha de Cítrics i altres Cultius a la Comunitat Valènciana sorgeix davant la demanda creixent per part del sector de professionals, amb una formació integral i especialitzada en tecnologia de conservació, processament i màrqueting de cítrics i altres cultius rellevants a la Comunitat Valènciana, tals com: caqui, magrana, fruita d’os i hortalisses.

Matricula’t

A qui va dirigit?

Organitzat per la Universitat Politècnica de València (UPV), l’Aula de Comunicació en Horticultura i l’editorial SPE3 a través del portal web Poscosecha.com, el curs està dirigit tant a professionals del sector com a estudiants d’Enginyeria Agroalimentària i del Mitjà Rural, Ciència i Tecnologia d’Aliments i altres titulacions afins.

Professorat

El curs comptarà amb la presència de destacats investigadors i professors de la Universitat Politècnica de València i d’altres centres de prestigi, així com experts de les empreses capdavanteres en tecnologia poscosecha. El curs combinarà classes teòriques, material en línia i visites a empreses. Consulta la llista de professors AQUÍ.

Programa

Consulta AQUÍ el programa provisional del curso tecnologia poscosecha de cítrics i altres cultius a la Comunitat Valènciana.

Horari i lloc

Les classes s’impartiran els dijous i divendres de 16:00 a 20:00 des del 25 de gener al 2 de març de 2018 a les aules de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agronómica i del Mitjà Natural.

Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agronómica i del Mitjà Natural
Universitat Politècnica de València
Edificis 3P i 3H
Camino de Vera, s/n 46022 València

Preu

300 € alumnes i personal UPV
450 € públic general
Inclou Certificat d’assistència i aprofitament

Més informació

Claudia Conesa Domínguez
+34 628 513 329
poscosecha@poscosecha.com