HORTALIMENTACIÓ
VALÈNCIA

search
FUVAMA ensenya als escolars a plantar carabasses en els horts de Sociópolis
11 maig, 2018

Els horts urbans de Sociópolis han tornat a rebre desenes d’escolars per participar en el cultiu de carbasses ecològiques. Aquesta iniciativa impulsada des de la Fundació Valènciana d’Agricultura i Medi Ambient, que reb el suport del Consell Agrari Municipal de València, busca impulsar la pràctica de la plantació, una activitat cada vegada més desarrelada de la ciutat però que és vital per a subministrar els aliments de tots els ciutadans.

El Col·legi Oller de València i el Col·legi Públic Pare Manjón han estat els dos centres que han impartit les seues classes en l’horta valenciana. Allà s’ha fet pedagogia sobre la importància del cultiu i la figura de l’agricultor sense oblidar un element clau: l’alimentació sostenible.

Des FUVAMA tenen clar que continuaran apostant per aquestes iniciatives d’ensenyament. I és que inculcar als nens d’avui els valors agrícoles serà clau perquè els adults del futur tinguin cura i conservin l’horta valenciana.

http://avaasaja.org/index.php/de-interes/actividades/item/6946-fuvama-ensena-a-los-escolares-a-plantar-calabazas-en-los-huertos-de-sociopolis